دبیرخانه نمایشگاه "نفس المطمئنه" آغاز به کار کرد

سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور وابسته به جهاد دانشگاهی، به عنوان پرچم¬دار فعالیت¬های قرآنی در سطح دانشگاه¬های کشور قصد دارد تا به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدا... الحسین(ع)، نمایشگاهی با عنوان «نفس المطمئنه» برگزار نماید.

این نمایشگاه با محوریت قرآن و قیام عاشورا فعالیت خود را آغاز کرده و آثار هنری هنرمندان را در رشته ­های خوشنویسی، نقاشیخط، نقاشی، عکاسی و طراحی پوستر و لوگو دریافت می­نماید.

نمایشگاه «نفس المطئنه» با موضوعات سوره مبارکه فجر و قیام عاشورا، پیاده­روی اربعین و قرآن در مراسم سوگواری در آبانماه سال جاری و با حضور جامعه دانشگاهی کشور برگزار خواهد شد.

مهلت ارسال اثار 7 آبان 1395 می­باشد و علاقه­مندان می­توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره­های 66970775-021 و 66402882-021 تماس حاصل نمایند.